Jakten på jobben

Archive for the ‘Min vardag’ Category

Tips: fastighetsförvaltning —

Hej på er, hoppas att ni har det bra såhär efter ledigheten och all påskmat? Har du och dina grannar dålig koll på fastighetsförvaltning och hur det fungerar att faktiskt förvalta en fastighet? Kanske har ni ombildat era hyresrätter till bostadsrätter och behöver mer hjälp? Då kan ni anlita Restate, som är proffs inom detta more »

Pannkakssöndag! —

Tjenare allesammans! Det finns ju många fördelar med att hälsa på min mamma men den största är nog ändå att hon alltid insisterar på att laga pannkakor när jag ska komma. Det kan man ju klart inte klaga på, alls! Det var ruskigt gott idag, hon hade köpt jordgubbar till vilket man sällan äter i more »

Vilken morgon! —

Hej allesammans! Vilken morgon detta visade sig bli. Jag har både varit på vårdcentralen och lyckats dra på mig lite bilproblem igen. Jag klämde nämligen fingret i morse så illa att jag kände mig tvungen att uppsäga läkare, när jag skulle köra därifrån så kände jag att det var något fel på bilen så jag svängde more »

Nu kör vi! —

Min träningsmotivation går ju alltid upp och ner, har alltid gjort. Men de senaste veckorna har det varit mer och mer stabilt. Jag har kommit ut nästan varje dag på en löprunda och det blir bara enklare ju kallare det blir i luften. Sommaren är ju faktiskt helt brutal att springa i, det är ju more »

Augustivärme! —

  Halloj allihop! Hur känns det för er att vara tillbaka i verkligheten nu? Jag tycker det är riktigt härligt att vara tillbaka på jobbet men ändå ha sommarsysslor på kvällar och helger. Vädret har verkligen överraskat mig de senaste dagarna. Jag var så redo för att hösten skulle göra ingång men augusti har verkligen more »